• Cafeteria
  Cafeteria

  Ha kérdése van a cafeteriáról, itt megtalálja a választ. 

  Bővebben...
 • Nyugdíjtervezés
  Nyugdíjtervezés

  Időszerű és felkészült tervezéssel elérhetjük azt, hogy időskorunkban elfogadható színvonalon éljünk, s felkészüljünk a megnövekedett kockázatok kezelésére. 

  Bővebben...
 • Pályázatok
  Pályázatok

  Egy vállalkozás életében kiváló lehetőséget jelent vissza nem térítendő támogatások elnyerése. Az Ön cége sem maradhat le egyetlen, számára releváns támogatásról sem! 

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Befektetések
  Befektetések

  Megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldásokat, melyekkel eligazodhat a befektetési lehetőségek rengetegében. 

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...

Vagyonbiztosítás

 • vagyonbiztositasLakásbiztosítás

Életünk során rengeteg vagyont halmozunk fel. Egy élet munkája dőlhet romba, amennyiben ezeket a vagyontárgyakat nem óvjuk meg a váratlan eseményektől, nem vigyázunk rájuk.

Bár a károk bekövetkeztétől nem tud megóvni minket egy lakásbiztosítás, de hatékony megoldást nyújt a kockázatok csökkentésére.

Tudta Ön, hogy egy alulbiztosítottság esetén a biztosító térítése is arányos lesz? Ennek ellenére hazánkban rengeteg olyan ingatlan van, ami alul van biztosítva, vagy egyáltalán nincs rajta biztosítás.

Amennyiben az elmúlt években vásárolt nagyobb értékű vagyontárgyakat, értékes, antik tárgyakkal rendelkezik, jelenlegi otthon biztosítási szerződését több, mint 2 éve kötötte, szeretne nyugodtan aludni, biztonságban tudna otthonát,

Önnek mindenképpen érdemes jelenlegi megoldását felülvizsgáltatni!

 • Vállalkozói vagyonbiztosítás, Telephelybiztosítás

Amennyiben körültekintően vezeti vállalkozását nem feledkezhet meg a lehetséges kockázatokról sem, aminek ki van téve. Az üzleti kockázatokon kívül is fenyegetik vállalkozását kockázatok, a nap minden percében, amelyekre az üzletvezetőnek/tulajdonosnak nincs ráhatása. Ezekre a helyzetekre jobb előre felkészülni, mint utólag sopánkodni. „Eső után köpönyeg...”

Vagyontárgyainak megőrzésében és az üzletmenet folyamatosságának a fenntartásában segít Önnek a vállalkozói vagyonbiztosítás!

Azért, hogy ne kerüljön olyan helyzetbe, hogy külső tényezők hatására, vállalkozását az alapoktól kelljen újrakezdenie, (pl. megsemmisül az épület, a benne levő gépek, anyagok, készletek…) egy káresemény miatti üzemszünet esetén a felmerülő fix költségeket továbbra is tudja fizetni, a munkavállalóját érő súlyos üzemi baleset esetén vállalkozását ne sújtsa jelentős anyagi teher a felmerülő kártérítési kötelezettség miatt (pl. élethosszig tartó járadékfizetési kötelezettség), az előállított termékeivel vagy a szolgáltatás nyújtása során harmadik személynek okozott jelentős kár esetén a biztosító helyt álljon Ön helyett.

Amennyiben már rendelkezik vagyonbiztosítással, azt évente érdemes felülvizsgáltatnia, hogy az valóban minden lehetséges kockázatra kiterjedjen.

Amennyiben még nem rendelkezik ilyen biztosítással, megkeressük az Ön igényeinek legjobban megfelelő megoldást.

Ha ez a kérdés egy picit is elgondolkodtatta, vegye fel a kapcsolatot velünk, kérjen egy objektív, független szakvéleményt és egy díjmentes konzultációt!

Jelentkezzen itt!